Syksyn 2017 hiusten värjäysmuoti - Cutrin Nordic Expressions - Aurora Color Reflections

Cutrin brändi perustettiin vuonna 1971. Tänä päivänä Cutrin Oy on kansainvälisesti menestyvä suomalainen kampaamoalan yritys, jonka erityisvahvuutena on pohjoisen hiuksen, hiuspohjan ja olosuhteiden syvä asiantuntemus. Yritys kehittää alan ammattilaisille parhaiten soveltuvia tuotteita ja palveluja. Näissä yhdistyvät alan huippuammattilaisten osaaminen, markkinatuntemus ja uusin teknologia.


Cutrinin uutuus värit ovat nyt Aurora Color Reflection jotka saat itsellesi nyt kampaamoista. Itse olin mukana tekemässä kampaajille tarkoitettuun koulutukseen meikkauksia. Keväällä näin Cutrinin näytöksessä ihania metallisia sävyjä jotka näet videolta. Tänä syksynä värit ovat vaihtuneet vaahteranlehden, maanläheisiin sekä lumen hohtaviin väreihin.





Tämä on juuri suomalaiselle hiukselle tarkoitettu hoitosarja. Kun ilmankosteus ja lämpötilat vaihtelevat hiukset menettävät kosteutta ja sähköistyvät helposti. Nämä Lumi-tuotteet tarjoavat hiukselle sekä hiuspohjalle syväkosteutusta. Lopputuloksena pehmeät ja kiiltävät hiukset. 

 Tänä syksynä Cutrin on tuonut käyttöön syksyisemmät värit. Nämä sävyttävät erikoishoidot sisältävät suojakilven, joka auttaa väripigmenttejä pysymään hiuksen rakenteessä pidempään. Täydellinen hoito kampaamo käyntien välissä. Vaikka kuvissa mallit ovat naisia, täytyy muistaa, että nämä sävyt sopivat myös miehille!
Lähdin mukaan Meliina Savelan assistentiksi meikkaamaan malleja Cutrinin Aurora Color Reflection näytökseen joka pidettiin Turun linnassa. Aamu alkaa aikaisin klo 7.30. Malleja meikataan noin 15 sekä 5 tanssijaa. Kampaajat värjäsivät kaikkien mallien hiukset uusilla Aurora-väreillä. Kampaamosta keräsimme tarvikkeet ja lähdimme kohti Turunlinnaa. Siellä tarkistimme meikit ja katsoimme miltä ne näyttivät lavalla. Esitys oli todella ammattitaitoisesti tehty eikä varmasti ollut katsojille tylsä. Paikan päältä lähdimme 20 aikoihin.

Mahtavinta meikkaajana on hyödyntää työaikaani tutkimalla hiusalanopiskelijana ammattilaisten tekniikoita hiusten laittoon sekä pysyy samalla mukana uusimissa trendeissä. Kuvista selkeästi näkee kuinka ammattilaiset ovat käyttäneet värien lisäksi mainitsemiani tuotteita parhaan lopputuloksen saamiseksi. Itsellesi kauniit Aurora-värjäykset löydät kampaamoista.

























- Iida-Maria


https://www.google.fi/search?q=cutrin+aurora+tuotteet&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0ahUKEwjLhZuXkZrXAhVI0hoKHeo1DMcQ_AUICigB&biw=1366&bih=662#imgrc=qx-xEhFCepNw3M:

http://www.kuopionkampaamotarvike.fi/fi/Tuotemerkit/Cutrin/Reflection+Color+Care/23

http://www.imgrum.org/user/cutrinfinland/2028974036

https://cutrin.fi/blogi/ajankohtaista/cutrin-metallics/

https://www.youtube.com/watch?v=bI7mZAE_e0Y

https://allevents.in/helsinki/cutrin-aurora-v%C3%A4rikoulutus-helsinki-17102017/159074017982191

Kommentit

Lähetä kommentti

Suositut tekstit