Minusta parturi-kampaajaksi

Tänään ajattelin kertoa, miten päädyin itse tälle alalle! Olen 20-vuotias maskeeraaja-meikkaaja Turusta. Päätin lähteä parturi kampaajaksi vähän pidemmän kaavan kautta. Voit lukaista alla olevasta artikkelista matkaani. 


Voit lukaista myös portfoliotani painamalla linkistä: https://sway.com/UVrDmUOvP7uGhSAx

Henkilön Iida-Maria Riihiluoma kuva.


Linnateatterissa ymmärsin kuinka tärkeää olisi parturi-kampaajan opinnot. Keväällä miettisin mitä nyt tekisin. Pitkän harkinnan jälkeen päätin tehdä vihdoin toiminimen. Tein enimmäkseen kesällä ripsienpidennys asiakkaita sekä meikkauksia silloin tällöin Hiusmuotoilua Tunteella. Kesän lopussa rupesimme tekemään yhteistyötä Mallimaailman kanssa! Saimme käyttöömme Make up Factorin tuotteet. Minun vastuulleni tuli ottaa meikit haltuun ja tekemään heidän tuotteillaan meikkiopastuksia! Tuotteisiin pääsin hyvin mukaan, sillä olin mallimaailman kanssa tekemisissä kahden päivän keikalla sekä otimme haltuun tuotteet myös Ruisrockissa!






Työpaikalla mainitsin että olisin kiinnostunut lähtemään opiskelemaan parturi-kampaajaksi. Työntekijät olivat innoissaan ja sanoivat, että harjoittelu paikka olisi vakuutettu! 

Siispä lähdin hakemaan tietoa, missä voisin aloittaa opintoni. Etsin netistä tietoa, joka varmisti ettei Turussa ole aikuiskoulutus mahdollisuutta tänä vuonna. Kampaamosta minulle kumminkin neuvottiin hakemaan Loimaalle tai Saloon! Hain taas lisää tietoa ja selvisi, että Salossa olisi mahdollisuus aikuiskoulutukseen, joten lähetin heti sähköpostia perään. Ei mennyt kauan, kun minut ilmoitettin hakuihin. 

Ja nyt tässä ollaan, 3 viikkoa koulussa. Ensi jännitykset ovat ohitse. Ensimmäinen viikko oli tutustumista opiskelijoihin ja koulun tiloihin. Olemme nyt jo tutustuneet hyvin nopeasti toisiimme ja saan olla hyvin onnellinen, että pääsin näin ihanaan luokkaan!

Pääsimme käyttämään aivan uusia remontoituja tiloja!











Tekemistä ei päivistäni lopu. Herään joka päivä 5.30, koulu loppuu päivästä riippuen, mutta yleensä 14-16 aikoihin. Olen laittainut illat vapaaksi, joten koulun jälkeen lähden suoraan Hiusmuotoilua Tunteelle tekemään meikkauksia. Pääsen kotiin asiakkaiden määrästä riippuen, mutta yleensä noin 21 aikaan. Sitten vielä kertaan päivän opetuksia taikka tehden tätä blogia!

Tässä hieman kuvia meikkauksista työpaikallani.







Viikonloppuna oli Turussa myös Pridet!



Seuraavaksi saadaan vain nähdä miten tästä eteenpäin!
Voit seurata minua myös instagramissa
@iidamuahmaria


- Iida-Maria 

Kommentit

Suositut tekstit