väriä elämään!





Saralle tehtiin aivan ihana värjäys. Hän toivoi jotain uutta hiuksiin, mutta ei kauhean radikaalia. Päätettin tehdä hiuksiin freelights balayage kupari sävyllä.

Käytin tyveen wellan kestoväriä 5/0 5/77 sekä sentti 4/71 mukaan 4% hapetteella. Pituus ja latva vaalennettiin freelightsilla pituus ja latva 9% ja 12% hapetteella suurilla osioilla va. 20min.

Pesupaikalla laitettin wellan sävytettä 7/43 4% hapetteella 1/2.




Cillalle tehtiin pitkä projekti. Opettelin oikealla tekniikalla raidoittamaan kokopään. Käytimme vaalennuksessa Wellan Blondoria 1/2 6% aloittaen takaraivolta. Kruunu alueella käytimme 9% hapetteella. Lisättiin sentti Schwarzkophin Blonde me beach and tonia. Vältimme ettei hitauden vuoksi vaalennusaine vaikuttaisi liian kauan (hiukset eivät tällöin katkeaisi). Vaikutusta tarkkailtiin.

Hiukset pestiin syväpuhdistavalla shampoolla, pyyhekuivattiin hyvin. Hius sävytettiin, mutta valitettavasti unohdin merkata mitä sävyä laitettiin. 




Hiuksien tyven 12/69 ja 12/16 12% ja 9% hapeteella 1/2. Hiukset pestiin shampoolla ja pyyhekuivattiin. Hiukset taitettiin pesu paikalla 10/69 4% 1/2  va. 10min.






Takaraivo värjättiin Koleston perfectillä 10/8 ja etuosa kahdella pienellä eri osiolla special mixeillä 0/66 sekä 0/88. Leikkasimme hiukset seuraavana päivänä. Käytin sivut ja takaraivon koneella ja siistin saksikampa tekniikalla. Pääliosan yhdistin sivujen kanssa ja rikoin yläosaa. Siistin reunat ja tasoitin etuosan (kolmas kuva).


 - Iida-Maria

Kommentit

Suositut tekstit